SOSYAL BİLİMLERİ LİSESİNE ALMANYA'DAN GÖZLEMCİ

Okulumuz Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesine, işbaşı gözlem için Almanya'dan gelen Sebastian LEGRUM, beş gün boyunca eğitim etkinliklerine katıldı.

14.10.2022 290

Erasmus+ işbaşı gözlem etkinliği kapsamında, okulumuzun yürüttüğü başarılı projeleri görmek, yerinde incelemek ve tecrübe paylaşımlarında bulunmak için şehrimize gelen Coğrafya öğretmeni Sebastian LEGRUM, Karaman'ımızın tarihi, kültürel ve coğrafi güzelliklerine de hayran kaldı. LEGRUM, aynı zamanda okulumuzdaki 3D Tasarım ve Metaverse ile ilgili eğitim çalışmalarına katıldı. Almanya'nın Trier kentinden okulumuza gelen Coğrafya Öğretmeni Sebastian LEGRUM'a katıldığı eğitim faaliyetlerinden dolayı sertifika takdim edildi. Dolu dolu bir hafta geçirdiğini söyleyen LEGRUM, okulumuzla birlikte yeni projelerde yer almayı çok istediğini belirterek şehrimizden ayrıldı.

14-10-202214-10-202214-10-202214-10-2022