BİR BİLENLE BİLGE NESİL KİTAP OKUMA VE DENEME YAZMA YARIŞMASINDA İL BİRİNCİLİĞİ

Karaman Eğitim-Bir-Sen ve Genç Memur-Sen’in birlikte organize ettiği Bir Bilenle Bilge Nesil Kitap okuma ve deneme yazma yarışmasında 10-B sınıfı öğrencimiz Aleyna Kaymak il birincisi olmuştur.

05.06.2023 146

Kemal Sayar’ın Hayat Teselli Bulmaktır kitabı üzerine öğrencimiz Aleyna Kaymak’ın denemesi şu cümlelerle bitiyor:

“Yaşamak gözlerini açtığında gördüğündür belki de, görmeyen gözlere sahip olup parmak uçlarıyla hissetmektir yaşamak. Hayata elleriyle uzanmaktır. Duymaktır bütün notaları, söyleyememektir şarkıları ama rengini görmektir sevincin.

Belki de yaşamak yaşama bıraktığın izlerdir. Bir iz bırakarak yaşamak gerek, yavaş ve dingin bir şekilde. Acele etmeden, yavaşça, nezaketli bir şekilde, nazik bir şekilde yaşamak… Çünkü acele etmek nezaketi öldüren bir şey.”

Öğrencimizi tebrik eder, yeni başarılar dileriz.

05-06-2023