KARAMAN / MERKEZ - Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi

Kas

11.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ANKARA İLİ ÜNİVERSİTE TANITIM GEZİSİ YAPILMIŞTIR.

Kas

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Suat KARAMAN´ın yazıp yönettiği "Beyler, Yarın Cumhuriyeti İlan Edeceğiz." adlı tiyatro oyunu büyük bir beğeni topladı.

Kas

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal  Bilimler Lisesi Okul Meclisi

Başkanlığı seçimi için dört öğrencimiz aday olmuşlardır.

Hazırlık B sınıfından Talat Sefa KARASU

9-B sınıfından Sultan YEŞİLDAĞLAR

11-B sınıfından Boran ERDEM

11-C sınıfından Celil BÖKER

Ekm

Okulumuz hazırlık öğrencilerimiz Eğitim danışmanı Seema Shad tarafından ziyaret edildi.

Ekm

24 Ekim, Prof. Dr. Fuat Sezgin’in Doğum günüdür. Bu anlamlı günde okulumuz öğrencileri, kendilerinin kaleme aldıkları, makaleleri panel şeklinde arkadaşlarına sundular.

Ekm

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Suat KARAMAN´IN senaryosunu yazıp yönettiği, okulumuz öğrencilerinin ve ilimiz Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrencilerinin rol aldığı, ‘Kara Geceden Ak Güne’ konulu tiyatro oyunu KMÜ Ömer Halis Demir salonunda sergilendi.

Ekm

Yıldızları yağdırsak azdır senin üstüne
Bak adını nakşettik gönlümüzün büstüne
Şehitler asla ölmez ölümsüz her biriniz
Bil ki mahşere kadar kalbimizde yeriniz.
.

NECİP FAZIL KISAKÜREK SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

(2018–2019 Eğitim-Öğretim Yılı)

OKUL KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

KAYIT İÇİN GEREKLİ DÖKÜMANLAR

KARİYER GÜNLERİ IV.OTURUM KARAMAN İL MÜFTÜSÜ MUHAMMET LÜTFÜ KETENCİ

May

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Nazif ŞANLITÜRK tarafından çalışmaları yapılan, okulumuz öğrencileri tarafından seslendirilen şiirler izleyici ile buluştu.

ANNELER GÜNÜ PROGRAMI

May

Okulumuz konferans salonunda "Okur-Yazar Olmak" konulu konferans Gazeteci-Yazar Fikret ÜNVER tarafından gerçekleştirildi.

May

Okulumuzda 9-10 Mayıs 2018 tarihlerinde Tübitak 4006 Bilim Fuarını gerçekleştirdik. 39 projenin sergilendiği fuarda projeler büyük ilgi gördü.