VALİ BEY'LE KAHVE MUHABBETİ

03.10.2022 299

Okulumuz NFKSBL öğrencileri, Karaman valisi Sn.Tuncay Akkoyun'un da katılımıyla  Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve İl Özel İdaresinin hazırladığı "Kahveniz Nasıl Olsun" etkinliğinde geçmişten günümüze kahve kültürü üzerine konuştular. Tarih Öğretmeni Hakan Yerli'nin moderatörlüğündeki söyleşide Vali Tuncay Akkoyun, kahvenin sohbeti başlatmak için bir araç olduğunu asıl amacın muhabbet ve sohbet etmek olduğunu söyledi. Öğrencilerimize bir dizi tavsiyelerde bulunan Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, sosyal medyanın bilinçli kullanılmasına ve içi boşaltılan kavramların çoğaldığına dikkat çekti. İçilen kahvelerin ardından, kendisine okulumuzun dergisi "Kaldırımlar" takdim edildi.

03-10-202203-10-202203-10-2022