İSRA VE MİRAC PROGRAMI

28.02.2022 1358

25.02.2022 Cuma günü  Peygamberimiz Hz. Muhammed (S)'in madde aleminden mana alemine yaptığı İSRA VE MİRAC yolculuğunu anmak ve anlamak için öğrencilerimiz tarafından  okulumuzda bir program hazırlandı.

Program, sözlerin en güzeli, Miracın hediyesi olan  Bakara suresinin  285 ve 286. Ayetlerinin (Amenerrasülü) öğrencilerimizden '' Esat Numan Koç'un tilavetiyle başladı.

Programda Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu İsra. Mirac, Kudüs ve Mescid-i Aksa temalı bir konuşma yaptı. Okul Müdürümüz konuşmasını Mehmet Akif İnan'ın '' Mescid-i Aksa'' şiirini okuyarak bitirdi.Programda Dursun Ali Erzincanlı'nın  ''Mirac'' ve ''Ben Kudüsüm ''  klipleri öğrencilerimize duygusal anlar yaşattı. Yine öğrencilerimiz  tarafından '' İsra ve Miracın Mesajları" başlıklı bir metin izleyicilerle paylaşıldı.Program; Kudüs'te , Mescid-i Aksa'da 1982 yılına kadar tam 57 yıl nöbet tutan Osmalı askeri,  Kudüs Muhafızı, Iğdır'lı Hasan Onbaşı'nın  hatırasını anlatan video ile sona erdi.

28-02-202228-02-2022