Building Bridges with Universal Values

“Building Bridges with Universal Values” adlı e-Twinning projesinin Türkiye ayağındaki okullardan biriyiz. Projemiz başta Türkiye’den olmak üzere İtalya, Gürcistan, Arnavutluk ve Bulgaristan ortaklı bir projedir. Projemizde amacımız, gençlerimizi hayata yön verecek ve kişiliklerini oluşturmalarına yardımcı olacak değerlerle donatılmış olarak yetiştirmektir. Projemizin çalışma süresi 2 aydır. Bu süreçte farklı web 2.0 araçları kullanılacaktır. Öğrencilerin teknolojiyi bilinçli bir şekilde kullanması da sağlanacaktır. Evrensel değerlerden 2 değer seçilerek evrensel değerlerle köprüler kurulacaktır. Öğrencilerimiz projemizle başarıya giden yolu bulacaktır. Okulumuzda “Building Bridges with Universal Values” adlı e-Twinning projesini Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Burcu Keskin eşliğinde 4 öğrencimiz yürütmektedir.

22.05.2023 159