Anadolu Mektebi faaliyetleri kapsamında yürütülen okumalar neticesinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde  Mustafa Kutlu okul paneli yapıldı.

Anadolu Mektebi faaliyetleri kapsamında yürütülen okumalar neticesinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde Mustafa Kutlu okul paneli yapıldı.

Anadolu Mektebi faaliyetleri kapsamında yürütülen okumalar neticesinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde  Mustafa Kutlu okul paneli yapıldı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Ömer Halis Demir konferans salonunda Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesinin katılımıyla gerçekleştirilen program 18 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Panele Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet GAVGALI, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. İdris Nebi UYSAL, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, Anadolu Mektebi İl Sorumlusu Gülsen METİN, Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi idarecileri ve Anadolu Mektebi sorumlusu Burcu KESKİN, ilimizdeki diğer okulların sorumlu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Okulumuz öğrencilerinden Şerife Çuldur’un panel başkanı olduğu okul panelimizde Feyzanur Ay “Bir Halk Hikâyecisi”, Rukiye Küçükçopur “Mustafa Kutlu ile Hayatın İçinden Kesitler”, Türkan Yardımcı “ Mustafa Kutlu’nun Eserlerine Yolculuk” ve son olarak da Sevgi Akgül “ Mustafa Kutlu’nun Düşünceleri” temalı sunumlarını yaptılar.

Panelin ardından Prof. Dr. İdris Nebi UYSAL değerlendirme konuşması yaptı. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet GAVGALI, selamlama konuşmasını yaptıktan sonra Karaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman KURT, teşekkür konuşmasını yaptı. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet GAVGALI panelin düzenlenmesinde emeği geçen başta  İl Koordinatörü olmak üzere, yönetici, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek kendilerine teşekkür ve katılım belgelerini takdim etti.

20.05.2023 104

20-05-202320-05-202320-05-202320-05-202320-05-202320-05-202320-05-202320-05-202320-05-2023